Even voorstellen

Mijn naam is Bertine de Pater-Jacobsen. Ik woon samen met mijn man en onze honden in de Achterhoek. 

Ik ben opgeleid als kynologisch instructeur.  Dit is een studie van meerdere jaren waardoor ik een brede theoretische en praktische basis heb. Bij mij ben je verzekerd van onderbouwde en deskundige les en advies. Dit is niet bij alle hondenscholen of instructeurs het geval. Het is een vrij beroep waarin ook veel instructeurs les geven die geen opleiding volgen of niet gediplomeerd zijn. Let daar op als je een instructeur zoekt of een hondenschool. 

Bij ons staan honden centraal, all about dogs! Na een baan in de paarden, landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en het onderwijs, heb ik mij gespecialiseerd in honden. In januari 2019 heb ik mijn "besluit houders voor dieren, hond en kat" behaald. Dit is een door de overheid verplicht certificaat voor asiel, pension en kennel. Daarna ben ik in janauri 2019 gestart met de opleiding tot kynologisch instructeur, bij Annorlunda kynologisch kenniscentrum, en heb ik deze in 2022 afgerond. Verder verdiep ik mij in de thema's gezondheid, voeding en het verantwoord fokken van honden.

Mijn doel is om hondeneigenaren te helpen hun pup een goede start te geven, en om ondersteuning te bieden bij het begeleiden van een volwassen hond. Daarnaast kun je bij mij terecht voor aanschafadvies, voor de juiste keuze van ras of type hond. Heb je een vraag die buiten mijn expertise valt, dan verwijs ik je graag door naar een deskundige op betreffend gebied. Met onze eigen honden zijn wij actief op het gebied van praktijkspeuren, detectie en balans & coördinatie. Voor vragen of aanmelden, neem contact op via het Contactformulier