Aanbod

Puppycursus, begeleiding van jonge en volwassen honden in de vorm van privéles. Ook voor speurles of aanschafadvies kun je bij mij terecht.

De lessen duren 45 minuten en zijn bij jou aan huis of bij mij op locatie. De lessen zijn specifiek afgestemd op datgene waar je aan wilt werken en de vragen die je hebt. Privéles is geschikt voor zowel jonge als volwassenen honden. Ook is het mogelijk een les af te spreken voordat je een hond in huis krijgt. Neem gerust contact op voor meer informatie. info@kiras-skills.nl

Puppycursus(privéles)45 minuten per les. Aan de orde komt onder andere; bijten, wandelen aan de lijn, komen als je roept, omgaan met prikkels. 10 lessen €435

Pubers en volwassen honden(privéles) 45 minuten per les. Aan de orde komen de onderwerpen waar je vragen over hebt en de problemen waar je tegenaan loopt. 5 lessen €250, we werken dan aan 1, hooguit 2 onderwerpen. 10 lessen €435, we kunnen dan werken aan meerdere onderwerpen en het totaalplaatje. 

Binnen Loenen en Lieren zijn er geen reiskosten. De trainingslocatie is in Lieren. Daarbuiten zijn de reiskosten 0,35 per km. 

De privélessen zijn wekelijks op een gezamenlijk overeengekomen tijdstip. Een serie van 10 lessen verloopt na 3 maanden. Een serie van 5 lessen verloopt na 8 weken.

Spellessen, groepsles, 6 lessen van 45 minuten, wekelijks. €150 voor 6 lessen. Deelname is alleen mogelijk als je al privé of groepsles bij mij gevolgd hebt. Eerstvolgende serie start op zondagochtend 7 mei.

Voor aanschafadvies is het tarief €50 per uur.Ik kom aan huis en en beantwoord de vragen die je hebt en geef advies wat de mogelijkheden zouden zijn in jouw situatie.

Bij annulering van de lessen na ontvangst van de factuur, wordt er €75 in rekening gebracht. Bij annulering van de lessen nadat je gestart bent, wordt er geen terugbetaling gedaan.

Je hond aan het werk zetten met zijn neus? 

Speuren op menselijke geur, in de vorm van privéles. Lekker met je hond 1 op 1 buiten aan aan de slag. Het doel is om,aangelijnd, zo snel mogelijk een persoon te vinden. 30 minuten per les €30 of 45 minuten per les €45. Wil je 10 lessen tegelijk afnemen? Dan ontvang je €15 korting.  De lessen kunnen afgesproken worden op een samen overeengekomen tijdstip. Dit kan wekelijks maar ook tweewekelijks of minder frequent.

Workshop detectie. 

Tijdens deze les leren we je hond te zoeken op een aangeleerde geur en deze op een bepaalde manier aan te wijzen. De workshop duurt een uur. Het aantal deelnemers per groepje is maximaal 4. Kosten: €35 inclusief wat te drinken en wat lekkers voor jezelf en je hond. info@kiras-skills.nl de workshop is op een zondagmiddag, op een nader te bepalen datum.

 

 Contact

Betaling dient voorafgaand aan de dienst per bank voldaan te zijn, of contant tijdens de eerste afspraak.

In de toekomst zal het lesaanbod verder uitgebreid worden.

Als jouw vraag buiten mijn expertise ligt, dan verwijs ik je graag door naar een deskundige op betreffend gebied.